ДПС е политическата сила, която дава надежда, защото доказано знаем

...
  ДПС е политическата сила, която дава надежда, защото доказано знаем
Коментари Харесай

Д-р Хасан Адемов в Търговище: ДПС знае как да се бори с инфлацията

 izbori_2023_v1_014

 

 

Движение за права и свободи е политическата мощ, която дава вяра, тъй като потвърдено знаем по какъв начин да решаваме проблеми. Това съобщи общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов на предизборна среща в Търговище, оповестиха от  пресцентъра на Движението. В нея участваха още водачът Мустафа Карадайъ и лидерът на листата в региона Джейхан Ибрямов.

 

Движение за права и свободи знае по какъв начин да се пребори с инфлацията. Това може да стане единствено с вложения, с откриване на нови работни места, с конкуренция, акцентира доктор Адемов. И съобщи, че наред с това и контролните органи би трябвало да си свършат работата.

 

Д-р Адемов поздрави младежите в листата на Търговище и съобщи, че за Движение за права и свободи е значимо те трансфорат дневния ред на хората в дневен ред на Народното събрание.

 

Ние желаеме устойчиво ръководещо болшинство, което да излъчи постоянно държавно управление с дневен ред проблемите на хората. А те са голямата инфлация, шоковите цени, обедняването, сподели Адемов. Инфлацията в България била привнесена. Но в Европа тя е 8%, а у нас 2 пъти по-висока. За дребната потребителна кошница инфлацията е даже над 50 %, акцентира общественият специалист на Движение за права и свободи.

 

В цяла Европа ръководят съдружно, а у нас едни хора желаят да ръководят еднолично. Видяхме до каква степен води това. Искаме в единодушие да решаваме проблемите. Затова споделяме разсъдък - да действаме с схващане и с отговорност, акцентира Хасан Адемов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР